top of page

SANNINGAR

Cartoons don't make teories true

EVOLUTIONEN ÄR EN TEORI

Fästpunkt 1

Människan kommer inte från aporna, dinosaurier och urtidsdjur har aldrig existerat; alla djur och människan är egna arter och inte något mellanting på väg att utvecklas till något annat. "Modern vetenskap" och (o)vetenskapligt konsensus har fastställts vid institutioner som The Solvey Conferences.

BIBELN ÄR INTE OFELBAR

Min Gud, min Gud, varför har du övergivit mig? - Jesus som stod i direkt kontakt med Gud och visste bättre an alla att Gud inte överger, kan rimligen inte uttalat dessa ord. Detta är endast ett exempel på "felaktig information" som smugit sig in i Bibeln och därmed hela kyrkoväsendet. En del av det som nedtecknades var missuppfattningar och förvanskningar. Annat har medvetet uteslutits, ändrats eller getts annan innebörd än den ursprungliga betydelsen. Jesus är med oss fortfarande och har i sin egen biografi på ett enkelt och rakt sätt berättat sin version av vad som egentligen hände, från början till slut.

En Kurs I Mirakler
(Urtexten!) innehåller även den många korrigeringar och Jesus' egna förklaringar av missuppfattningarna kring Hans budskap, varav den främsta är att Han dog för våra synder. Jesus mördades av det uråldriga babyloniska vilddjurssystemet – som vid det här laget har infiltrerat hela världen med "judisk-kristna" (anti-kristna) doktriner och ekumenisk/synkretisk världsreligion.

GRAVITATION EXISTERAR INTE

Gravitation är en teori. Densitet, flytförmåga och tyngd är de mät- och testbara faktorerna som avgör. När ett föremål faller till marken är det för att föremålet är tyngre än luften som omger det, inte för att det sugs nedåt av en mystisk kraft.

VIRUS EXISTERAR INTE

Det som etablissemanget kallas 'virus' är våra kroppars egen skyddsmekanism som utlöses vid attack utifrån. Det är en reaktion på toxiner, och inte orsaken till smittsamma sjukdomar utan lösningen, skapade inuti kroppen. Läs mer här.

DINOSAURIERNA ÄR PÅHITTADE

Dinosaurier har inte vandrat på denna jord, hur många animerade stor-filmer som än görs. Däremot djur som enhörningar och drakar och till och med varelser som sjöjungfrur, som finns avbildade inom konst och litteratur, har med stor sannolikhet funnits.
Mycket tyder på att åtminstone enhörningarna utrotades på grund av dess förmågor och de eftertraktade hornen.

ENHÖRNINGAR OCH DRAKAR FANNS
Plate 2!_edited_edited.jpg

Svenska botanikern Carl von Linné skrev: Enhörningar av den äldre generationen har en hästs kropp, ett "vilddjurs" fötter och ett långt, rakt spiralformat horn. Narvalen har ett liknande horn, men övriga delar av kroppen är helt annorlunda.

I Bibelns original-översättningar förekommer enhörningar på hela sex ställen.

Många hävdar att man tagit fel och istället menar antingen vildoxen - vilket inte kan stämma, då vildoxen finns med även den i Bibeln - eller narvalen, vilket inte hellre verkar stämma eftersom Linné i texten ovan nämner både enhörningen och narvalen som separata arter.
Drottning Kristina skänkte jesuiten Athanasius Kircher ett horn från en enhörning och "Danska Tronen" är tillverkad av enhörnings-horn.

Inspired by true stories

TinTin böckerna som är fyllda med ockult symbolik och sann historia är skrivna av Frimuraren Hergé.
Professorn i serien är baserad på
Auguste Picard.

In plain sight.

Det finns i Indien vissa vilda åsnor som är stora som hästar och större. De har ett horn i pannan som är ungefär arton tum långt. Grekiske läkaren Ctesias, år 416 f.Kr.

Plinius den äldre beskriver 100 e.Kr. Ett oerhört vilddjur som kallas Monoceros (en-hornad) med
ett djupt råmande ljud och ett två alnar långt svart horn skjuter ut från mitten av pannan. Det här djuret, säger de, kan inte tas levande.


Aristoteles nämnde ofta enhörningen: Jag har funnit att vilda åsnor så stora som hästar finns i Indien. Den har ett horn i pannan, ungefär en och en halv aln lång.

Julius Caesar sa att enhörningar kunde finnas i Hercynian Forest.

 

Över stora delar av världen finns enhörningen representerad i konst, heraldik,flaggor, liksom i adliga släktnamn bland annat i Sverige och Tyskland och Storbritanniens statsvapen har en enhörning. och enhörningen har till och med sin egen stjärnbild.

JÄTTAR HAR EXISTERAT

Jättar finns avbildade och är omskrivna i legender, sagor och sci-fi. Men som med övriga "mytologiska väsen" ligger det även sanning bakom beskrivandet av jättarna. Ben-rester har hittats på flera platser och bland annat Smithsonian Institute verkar ha varit delaktiga i att förstöra fynden.

giants


DET FINNS REPTILER BLAND OSS

Det finns männsiko-liknande varelser på jorden som är varelser av ett annat slag, närmare reptil-släktet med möjlighet att ikläda sig mänsklig skrud.. De återfinns på alla möjliga ställen, men den mest framträdande platsen är toppskiktet av den så kallade eliten.

Skärm-dumparna visar vad nämndes på Engelska kungahuset skrev på sin websida efter en händelse då Drottning Elisabeth sågs skifta form inför tusentals åskådare.

Detta har naturligtvis senare dementerats och "fakta-kollats" otaliga gånger, men de som var med vet vad de såg oavsett vad de elit-ägda nyhets- medierna än säger.

SW.jpg
FD.jpg

Screenshot from the UK Royal Website
Website removed shortly thereafter

301: ADDRESS PERMANENTLY MOVED REDIRECTED TO: www.royal.uk/
 

HITLER TOG INTE LIVET AV SIG

Adolf Hitler tog inte sitt liv i bunkern i Berlin 1945, utan flydde i en ubåt till Argentina och levde där i undanskymdhet i flera decennier på en gård liknande den han haft hemma i Alperna.

Hitler med sin efterträdare, flottans överbefälhavare och ubåtsstrategen Karl Dönitz, som med stor sannolikhet hjälpte Hitler att iscensätta sin död och fly till sydamerika; han informerade pressen att Hitler avlidit. Hitler och Eva Brauns självmord i bunkern är lögn. Både Stalin och Churchill kände till Hitlers försvinnande (läs i boken ovan). Motstridiga tidningsrubrikerna visar att det var tyskarna som meddelade Hitlers påstådda död, men inte att han tagit sitt liv.

OLJA ÄR INTE ETT FOSSILT BRÄNSLE
istockphoto-807761992-170667a_edited.png

Vi har blivit lurade att tro att olja är dyrbart och sällsynt, på väg att försvinna från jorden, när det i själva verket finns i överflöd och hela tiden återbildas.

bottom of page