top of page

SATANS MÖRDARE

Inkvisitions-hjulet

Spanska Inkvisitionen

UTROTNINGEN AV ICKE-KATOLIKER

Efter att tryckpressen uppfunnits och Bibeln börjat cirkulera bland vanligt folk började man vakna upp till det faktum att Jesu läror inte hade något med Romersk-Katolska kyrkans hyckleri, flärd, idoldyrkan, bikter och avlatsbrev att göra utan att man kunde ha en personlig relation med Gud. Protestantismen började spridas som en riktig löpeld över hela Europa under Reformationen.

Inkvisitioner instiftades av Vatikanen för att behålla kontrollen över folket. Ande-kommunikation ansågs vara häxkonst och spridningen av Guds ord kätteri. Hundratals miljoner protestanter torterades och slaktades i inkvisitioner både före och efter motreformationen på de mest fruktansvärda sätt man kan tänka sig, allt i den romersk-katolska antikristna trons namn.

 

Ett exempel: Böhmen år 1600, i en befolkning på 4 000 000, varav 80 procent protestanter. När habsburgarna och jesuiterna hade gjort sitt arbete fanns 800 000 kvar, alla katoliker.


Hur protestanter mördades: Brändes levande på bål, sågades itu, knuffades från klippor, slets sönder av vilda hästar, höggs i stycken, hängdes, dränktes, knivhöggs, koktes levande i olja, begravdes levande, halshöggs, fick kokande bly hällt i halsen, spetsades på påle, hängdes i revbenen, korsfästes upp och ner mm.

 

Tortyrmetoderna var också de sadistiska och bestialiska. Se nedan.

  

-_Tyndale_edited_
jeanne-darc-the-maid-of-orleans-_edited.

Jeanne D'arc som var föregångare till Protestantismen och vägrade underkasta sig Katolska Kyrkan brändes på bål.

William Tyndale som var den första någonsin tryckte Nya Testamentet på engelska bands vid en påle, ströps och brändes till aska.

Tortyranordningen järnjungfrun (Iron Maiden).

Masacro_Sucedido_alos_Hugenotes__edited.

Massakern av Hugenotter på Sankt Bartolomaios dag i Paris 24/25 augusti 1572, anstiftad av Catherine de Medici och utförd av romersk-katolsk adel.

At one M_edited.jpg

Hos en Herr Atkins  bröt sig sju papister in och krossade hans huvud, sprättade sedan upp hand gravida fru efter de våldtagit hennne, och likt Nero tog de sedan barnet och offrade det i elden.

Engelska protestanter tvingades kläa av sig nakna och fördes upp i bergen i snö och frost där flera hundra låg ihjälfrusna vid vägkanten.
 

The Preeftes & Jefuiter anoite the Rebel

Präster och Jesuiter gav rebellerna smörjelse innan de skulle mörda och råna och försäkrade dem om att om de skulle dö skulle de slippa helvetet och komma direkt till himlen.

De brukar tävla om vem som kan skära djupast med sina svärd i det döda köttet. Skeyns. De slaktar våra får för att de avskyr oss så mycket. De har svurit att utrota engelsmännen.

Hawing rawifhed Virgens & Wifer they tak

Upprörda ogifta och hustrur fick barns skallar krossas mot väggen framför gråtande föräldrar innan de själva förstördes på samma sätt.

Herr Ierome, minister i Brides blev knivskuren och fick sina lemmar avskurna.

The Lord Blany forced to ride 1+ miles w

Lord Blany tvingades att rida 14 Miles utan träns och sadel för att rädda sitt liv. Hans fru och barn fick se på medan en släkting mördades för att skrämma dem.

Herr Dauenant och hans fru blev fastbundna i stolarna deras 2 äldsta barn på 7 år blev avklädda och grillade på spett framför sina föräldrar. Sen skar de halsen av mamman och mördade pappan.

pope f
Architects of empire.png
1popefront-776x1024-1277817072_edited.pn

HELIGA MÖRDARE

Inkvisitionen i Goa begärdes av 1540-talet av jesuitprästen. Francis Xavier, som än idag ses som ett helgon.

Helgonet Thomas Aquinas har författat Romersk Katolska kyrkan officiella filiosofi, Thomismen. Aquinas förespråkar dödsstraff för kättare.

bottom of page