top of page

WALLENBERGDYNASTIN

hsg_edited_edited.png

NORDENS ROTHSCHILDS

d8a2f7b409d292efa311d03be2f827ae-g.jpg

Wallenberg är Sveriges i särklass mest inflytelserika familj, aktiva inom bankväsende, näringsliv och politik sedan århundraden och är, likt Rothschilds, kända för att finansiera båda sidorna i krig. Företagen i Wallenberg-ägda investmentbolaget Investor är de flesta strategiska partners till World Economic Forum. Genom sina olika bolag och 16 stiftelser äger och kontrollerar "Wallenbergsfären" inte bara Sverige utan även stora delar av världens energi- och kommunikationsinfrastruktur genom ABB och Ericsson. Wallenbergs är bankmän, industrialister, vapenhandlare och filantroper som genom sina stiftelser driver på forskningen inom genmanipulering, artificiell intelligens och transhumanism. Under mottot "att vara, ej synas" arbetar de i skymundan i ett intrikat nätverk av banker, stiftelser, företag, riskkapital- och investmentbolag.

WALLENBERG DONATES 3.7 BN TO LIFE SCIENCE

WALLENBERG INVESTOR - BLACKROCK AND VANGUARD
 

640px-JAS_Gripen_edited.png

FRIMURARE OCH JUDEVÄNNER

Under tiden som ledde fram till andra världskriget hade familjen Wallenberg en aktiv roll i att censurera och undertrycka kritiska röster som kallade Sverige "en frimurarprovins". 1937 var Sverige det frimurar-tätaste landet i hela världen och via tidskriften Nationen hade sanningen börjat spridas: Sverige styrdes av den judiska makten via frimureriet, Vasa-ätten störtades av frimurarna, både Gustav III och Gustav IV Adolf mördades av frimurarna och den höggradiga frimuraren Jean Baptiste Bernadotte blev installerad på Svenska tronen av frimurarledningen i Paris. Begreppet 'demokrati' beskrevs som förklädd internationell judediktatur.

För att hindra sanningsspridningen slöt sig bankdirektören Marcus Wallenberg, själv frimurare, samman med judeägda förlaget Bonniers och svenske chefs-rabbin och genomdrev försäljningsförbud av tidskriften Nationen som ”sårande för allmän anständighet” - dåtidens 'hatpropaganda'.

MAKT-ELITENS GLOBALIST-AGENDA

ARE WALLENBERG AND NOBEL RELATED?

Fästpunkt 1

Globalist-agendan genomsyrar Wallenbergs affärer, företag och stiftelser: digitalisering, bioteknik och transhumanism samt understödjandet av kris-agendans fabricerade krig, klimatkatastrofer och pandemier. Wallenbergs ser till att tjäna pengar på allt enligt affärsmodellen 'problem - reaktion - lösning'.

Fästpunkt 2

WALLENBERG DONATES 1.2 BN TO NOBEL CENTER

FRIENDS.jpg
obama wall jew.jpg

Wallenbergs är flitigt representerade i marschen för världsdiktatur och har stående inbjudan till Bilderberg-konferenserna, är med i Trilateral Comission, Comittee of 300 och syns ofta på World Economic Forums sammankomster.

ILLUMINATI-RITUALER

inakkjym35001.jpg

Förnedringsritualer och demonstration av vem som verkligen bestämmer är vanligt bland Illuminaternas maktelit. Två framtida kungar förödmjukas av Jacob Wallenberg och Evelyn de Rothschild, båda bankirer och medlemmar av Comitee of 300.

Tema med variation; till vänster: Lucifers sigill (även känd som Satan). Höger; WAF-loggan.

bottom of page