top of page

VI HAR BLIVIT LURADE

GENOMSKÄRNING AV ATLANTEN. 5000 km av vågrät vattenyta. Ingen krökning - inget klot.
 

"Vi kommer att veta att vårt desinformationsprogram är komplett när allt som den amerikanska allmänheten tror är falskt."
-William J. Casey, CIA Director


Massiva kampanjer pågår över hela världen för att stävja så kallad vilseledande information, främst angående pandemin, vaccin, krigen i Ukraina och Israel, klimat-skrämseln och efterforskningar kring jordens sanna form. Sanningssökare demoniseras och hängs ut som galna foliehattar trots uppenbara fakta såsom att:

- Virus ALDRIG NÅGONSIN har isolerats, än mindre bevisats existera.

- Att vaccin är och alltid har varit ett bio-vapen avsett att framkalla skada.

- Att Putin inte alls velat invadera Ukraina, utan provocerats av NATO att agera.

- Att jordens temperatur inte stigit under många decennier.


- Att jorden, rent vetenskapligt, faktiskt är både platt, och icke roterande.

 

hermaszewski_miroslav_9_edited.png
- Jorden är platt. Jag försäkrar er, den är platt..
 
"Vi slungas runt i en hastighet av 1600 km/h och märker det inte?!"
 
"En attack mot en förskola i Ukraina var en falsk flagg-operation av Nato för att fabricera en anledning till invasionen (av Ryssland)."
"Vi närmar oss en istid". Skrämseln är konstant, endast föremålen skiftar
 

1978

Enligt NOOAs egna uppgifter har jorden blivit kallare de senaste 8 åren. Dessa data har dolts och ersatts med förfalskade.
 
- Himlen kommer inte längre att vara blå.. Al Gore 2006
 
KONSTGJORT VÄDER
 
Många av oss, har noterat bristen på soliga dagar och klassiska klara solnedgångar.
 
Timelapse med räkning av antal chemtrails under en förmiddag i Cheshire, England 2008.
Vädermanipulering har pågått under flera decennier, trots att metereologer, regeringar och vetenskaps-etablissemanget ständigt förnekar fenomenet chemtrails.

 

Oavsett vad någon tror om fenomenen ovan är ett säkert: Truth does not fear investigation.

När världens etablissemang; regeringar, styrande organ, vetenskap, den akademiska världen, hela nyhets- och media-maskineriet enhälligt, och synnerligen aktivt, använder alla medel som står till buds för att driva på och sälja in rena lögner samt gör ALLT för att ingen ska våga ifrågasätta, då vet man att saker och ting inte står rätt tiill.

De största digitala plattformarna såsom Google, Wikipedia, YouTube och facebook är alla med i den stora komplotten mot mänskligheten tillsammans med FN, EU, World Economic Forum, NATO, NASA och andra "globala aktörer".

Vi förgiftas och vilseleds, illvilligt uttänkt och planerat, fysiskt, mentalt och andligt. Metoderna är det gamla söndra och härska-konceptet som piffats upp med falska löften om "ren energi", ett "säkert" digitaliserat samhäll och "global hälsa" för alla.

De egentliga målen är dock:

- VÄRLDSOMFATTANDE AVFOLKNING OCH EN VÄRLDSREGERING MED TOTAL (DIGITAL) KONTROLL ÖVER ALLA ASPEKTER AV VÅRA LIV.

JUDISK MAKT

Khazariska "judarna" styr världen med järnhand från Israel genom sina Talmudiska lagar och ett intrikat system av hemliga ordenssällskap, mord, mutor och utpressning. Institutioner som FN och EU och regeringar över hela världen är infiltrerade med judiska agenter.

Zelensky,
-Ashkenazi-jude

Lindsey Graham, sionist goy

"Ingen har gjort mer för Israel än du, Lindsey Graham."  Lindsey Graham till Zelensky: "Ryssarna dör. De bästa pengarna vi någonsin spenderat."

Ashkenazi-judarnas agenda är, som uttalats i Talmud, Zionist-Protokollen och Kalergi-planen,  en världsregering, att störta Ryssland, utrota den vita rasen och utplåna Jesu läror. Samma tema genomsyrar den pågående utvecklingen i världen och är även i samklang med det kommunistiska manifestet.

JUDARNA ÄR RASISTER

White-Gsmenocide-7_edited_edited.png

"Icke-judarnas födelsetal måste undertryckas massivt."
Talmud Zohar II, 4b

"Sionism är judisk etno-nationalism i sin renaste form. Skapandet av staten Israel är den mest framgångsrikt genomförda planen för att skapa ett etniskt homogent territorium i modern historia."

Theodor Herzl, grundaren av Zionismen
 

"Vi måste inse att vårt partis mäktigaste vapen är rasspänningar. Genom att antyda i de mörka rasernas medvetande att de i århundraden har förtryckts av vita, kan vi forma dem efter kommunistpartiets program. I Amerika kommer vi att sikta på subtil seger. Samtidigt som vi hetsar upp negerminoriteten mot de vita, kommer vi att sträva efter att ingjuta i de vita ett skuldkomplex för deras exploatering av negrerna. Vi kommer att hjälpa negrerna att bli framträdande i alla samhällsskikt, inom yrken och i sport- och underhållningsvärlden. Med denna prestige kommer negern att kunna gifta sig med de vita och påbörja en process som kommer att leverera Amerika till vår sak."

threaten-israeli-state_edited.png

"Israel är inte en stat med alla sina medborgare. Enligt lagen om grunden för nationalitet som vi antog är Israel det judiska folkets nationalstat - och bara deras" skriver Israels premiärminister Netanyahu på Instagram.

 

Netanyahu opponerar sig mot att illegala "infiltratörer flödar in" i Israel och "hotar säkerheten och den judiska identiteten".

 

Enligt Zionist-organisationen Anti Defamation League är det "hate-speach" att tycka det är ok att vara vit.

På grund det judiska övertaget inom media, är nyhetsrapporteringen alltid vinklad, men en del guldkorn av sanning finns dock fortfarande kvar (trots den omfattande internet-censuren); Judar iscensätter själva hatbrott för att hålla sin offer-status vid liv.

Zionisten och katoliken, Joe Biden, som vann valet med hjälp av USA's värsta valfusk genom tiderna, pratar om en "aldrig sinande ström av immigranter" och att det är bra att vita med Europeisk bakgrund är i minoritet i USA.

white genocide
utrota vita

& ICKE-JUDAR!

JUDARNA VILL UTROTA VITA

"Den vita rasen är cancern i mänsklighetens historia."
Susan Sontag, judisk aktivist

"DÖD ÅT DEN VITA RASEN!"

"Gentlemän. Välkommen till det andra hundraårsmötet för Sions Vise. Vi har uppnått alla de mål som uttrycktes vid vårt första möte för 100 år sedan.
 Vi kontrollerar regeringar. Vi har skapat oenighet bland våra fiender och fått dem att döda varandra. Vi har effektivt tystat kritiken av våra angelägenheter och vi är den rikaste rasen av människor på denna jord. Många av er är mycket upptagna män. Låt oss komma till pudelns kärna. Som mästare i affärer, politik, juridik och viktigast av allt.. media, är vi redo att genomföra vårt viktigaste och mest ambitiösa program. Ett som, slutgiltigt och totalt, kommer att röja hindren för vår absoluta kontroll över denna jord.
Jag talar om den vita rasens död. Det fullständiga avlägsnandet av alla reproduktionsmedel för den så kallade ariska rasen.

Gott folk, vi
kontrollerar nu ödet för detta släkte. Det är nu dags att se till att den vita rasen dör ut genom rasblandning och genom att ha praktiskt taget noll födelsetal.
 Vi har alla njutit av visionen som upprepas över hela denna värld varje dag av DE SISTA VITA BARNEN som leker med små mörka barn och veta att de förbereds för sin slutliga undergång. Vi kan förstöra ETT ARISKT BARNS URÅLDRIGA RENA BLODSLINJE genom att övertyga honom eller henne om altruismen i att avla barn av olika raser.
Vi måste utsätta förorterna och landsbygden för städernas rasblandning. Mer aggressiva program för att integrera dessa områden är nu på gång genom statliga och regionala myndigheter. Det är värt vilket pris som helst att förinta nästa generation vita barn. Vi vill att varje vit pappa ska känna smärtan av att se sina barn gifta sig med färgade partners och producera barn av olika raser. Vi måste använda vår makt för att avskräcka vita män och kvinnor som fortfarande envisas med att träffas från att producera fler rena vita barn. De kommer att bli utfrysta genom att inte bli en del av det Nya Multikulturella Samhället. Detta kommer att avskräcka de flesta av dem. Vi kommer att ta itu med de mindre samarbetsvilliga gojerna [icke-judarna] genom mord och fängelse. Till slut kommer vi att SE SLUTET PÅ DENNA VITA RAS. Lättpåverkade vita barn kommer att få sina sinnen stöpta till agenter för sin egen undergång. Våra ansträngningar har redan lyckats få "människorna" av detta släkte att krypa för våra fötter.

Män, ni och era förfäder har arbetat hårt för att se till att vi skulle ha makten att hålla den här rasens öde i våra händer. Nu har vi det.

Förgås ariska gojer!"
[Applåder]

Slut på anförandet.

Abraham Foxman, Anti Defamation L
eague

25, Augusti 1998, New York.

 

Nedan: Citat från judarnas "lag" Talmud, samt andra judiska "heliga skrifter".

Döda Goyim på alla tänkbara sätt.

Chosen Ha'mishpat 425:50

Var och en som utgjuter de ogudaktiga [icke-judarnas] blod är lika godtagbar för Gud som den som frambär ett offer till Gud.
Yalkut 245c

Utrotning av de kristna är ett nödvändigt offer.
Zohar, Shemoth

Tob shebbe goyyim harog - Även de bästa av goyim (hedningar) bör dödas.
Soferim 15, regel 10

Rädda inte Goyim i livsfara. Visa ingen nåd mot Goyim.

Hilkkoth Akum X1

Barbara L Spectre _Barbara_Spectre - Oct
Barbara L Spectre y_edited_edited.png

MÅNGKULTURALISM BETYDER I SJÄLVA VERKET UTROTNING AV DEN VITA RASEN.

bottom of page