top of page

VACCIN

- pseudo-vetenskap & svart magi


Världens främste vaccinförespråkare vägrade att vaccinera sina egna barn enligt familjens tidigare läkare. Bill Gates är känd för sina uttalanden angående vaccin:

"Kanske vi borde säkerhetstesta vaccinerna, eftersom vi sprutar in genmodifierade organismer i små barns armar" och "Effekterna av vaccinerna kommer att minska befolkningstillväxten".

Vaccinering är inte till för hälsa, utan för att avfolka världen. Dels genom sterilisering, som är en känd bieffekt av vaccin, men även genom att ge upphov till symtom som senare leder till en mycket tidigare död. Vaccinering är även en mycket lukrativ affärsmodell, då biverknings-symtomen, som kallas "sjukdomar" genererar livslånga kunder till läkemedelsbolagen.

"BILL GATES VÄGRADE VACCINERA SINA BARN"

"Vaccinering är inget annat än mordförsök."
—George Bernard Shaw

DO NOT VACCINATE!!_edited.png
In Rama there was a voice heard,_edited.

Ända sedan vaccinering infördes har folk protesterat mot vaccinets verkningar. Barn, vuxna och gamla då liksom nu drabbades efter vaccinering av olika åkommor och dödsfall. På många håll var vaccinering obligatorisk och desperata föräldrar fick se sina barn, från att ha varit kärn-friska, diagnostiseras med meningit, blodförgiftning, polio och stelkramp för att sedan avlida..

Dessa barn dog inom en månad efter de vaccinerats för att slippa "Spanska Sjukan" och vi har sett samma sak hända i vår tid: skador och dödsfall efter COVID-19-vaccinering och "utbrott av "Polio" efter vaccinering.

POLIO ORSAKAS AV VACCIN

gv.jpg
Polio_physical_therapy-webb-768x582-sv-768x582-1177004773.jpg

Poliovaccinet liknas vid ett mirakel inom modern medicin. Polio, som är förlamning, beskrivs redan på Hippocrates tid som förlamning som uppstått till följd av exponering för "giftiga ämnen" och det är just vad "Polio" är; förlamningssymtom orsakade av neurotoxiner som kvicksilver, arsenik, bly, cyanid, bekämpningsmedel - och vaccin!

VACCIN ÄR GIFT
OCH ORSAKAR BLODFÖRGIFTNING

vigi_edited.png

Nyanserade samtal om vaccination får inte längre förekomma i mainstream media; allt som inte är PRO-VACCIN stämplas som "vetenskapsresistens", "desinformation" och konspirationsteorier. Att fem miljoner rapporterade fall av biverkningar efter covid-19-vaccinet, varav nästan hälften anses allvarliga, har kommit in i EU-databasen VigiAccess talas det inte alls om i nyheterna.


Varför dör så många människor eller skadas för livet efter vaccinet? Eftersom vacciner är gift. Alla vacciner innehåller komponenter som vid injektion behandlas av kroppen som ett hot, varpå kroppens egen avgiftningsprocess initieras. Det sker genom huden, lungorna, matsmältningen och organen i kroppen; lever och njurar. Biverkningar som kallas cancer, smittkoppor, polio, kramper, psoriasis, eksem, lunginflammation, bronkit, magsår har alltid åtföljt vaccinationär inte "sjukdomar", utan symtom på förgiftning.

VACCIN-INNEHÅLL

Förutom genetiskt modifierade organismer innehåller vacciner: celler från djur, människor och insekter (!) DNA, formaldehyd, formalin, aluminium, grafenoxid, hydrokortison, timerosal, äggprotein, gelatin, neurotoxin, mononatriumglutamat, laktos, etanol, aceton etc.
Med andra ord, en cocktail av gift, celler, metaller och kemikalier injicerade i nyfödda, barn, ungdomar, vuxna och äldre, liksom våra älskade djur. Mellan 1986 och 2017 var domstolen för vaccinskador i USA tvungen att betala mer än 3,7 miljarder dollar till föräldrar för vaccinskador, vilket bevisar att vacciner inte är säkra.

Pfizer visar i sin rapport om biverkningar efter Covid-19-vaccinet 1223 dödsfall redan i februari 2021. Dessutom hade endast 11361 av de 40 086 mottagna ärendena återhämtat sig helt. Dessutom nämns förgiftning. Hur kunde någon bli förgiftad om det inte fanns något gift i vaccinet?

"Vacciner är oundvikligen osäkra."
– USA:s högsta domstol, mars 2011

CDC ÄR KORRUPT, PFIZER ÄR KORRUPT, WHO ÄR KORRUPT, LÄKARKÅREN ÄR KORRUPT, LÄKEMEDELSINDUSTRIN ÄR KORRUPT, REGERINGARNA I ALLA LÄNDER SOM ÄR UNDER PAROLLEN "LITA PÅ VETENSKAPEN" OCH PUSHAR FÖR VACCINER ÄR KORRUPTA.


VACCINATION HANDLAR INTE OM HÄLSA, UTAN ÄR ETT STEG I MAKTELITENS PLAN ATT AVFOLKA VÄRLDEN.

VILSELEDANDE INFORMATION

"Läkare och vetenskapsmän  står i sitt icke-fysiska varande och frossar i briljansen hos dessa vacciner"
Esther/Abraham Hicks

“Vaccinering är en barbarisk metod och en av de mest dödliga av alla vanföreställningar som är aktuella i vår tid."
– Mahatma Gandhi

 

bottom of page