top of page
mlp.jpg

JORDEN ÄR PLATT!

"Bevisandet av det faktum att jorden inte är ett klot är den största befrielsen från slaveriets bojor som någonsin ägt rum i litteraturens eller vetenskapens värld"
William Carpenter i "Ett hundra bevis att jorden inte är ett klot”

PLATT OCH ICKEROTERANDE

Jorden är inte ett snurrande klot utan ett icke roterande, stillastående plan täckt av en ogenomtränglig kupol - firmamentet. Yttre rymden existerar inte men med stor sannolikhet finns dock kontinenter bortom Antarktis.

De flesta forntida kulturer och civilisationerna visualiserade Universum som ett slutet system med plan mark täckt av ett kupol-tak; Nordbor, Maya-indianer, Israeliter, Egyptier, Babylonier, Sumerer och Greker - alla kände de till den fysiska verkligheten vi lever i. Frimurarna vet om att jorden inte är rund och många inom "eliten" likaså. Jordgloben, solsystemet och yttre rymden med miljarder av galaxer och solar är inte baserat på fakta utan fiktion. Ingen kan bevisa att jorden är ett klot utan att visa manipulerade och datorgenererade bilder och filmer.

Lögnen om rymden är uppdiktad för att förringa Bibeln och Guds Ord och få folk att sätta sin tilltro till staten och modern vetenskap istället. - DET FINNS INGEN GUD! Sa Gagarin efter sin fejkade rymdfärd. Att jorden är ett klot är en bluff så stor, och maskineriet bakom upprätthållandet av lögnen så effektivt, att få vågar ifrågasätta etablissemanget och så kallad modern vetenskap.

INGEN KÄRNA AV SMÄLT JÄRN

X

V

De vilseledande skildringar som vi ständigt matas med i skolböcker, media, Hollywoodfilmer och populär-vetenskap är programmering med fantasibilder som inte har något med verkligheten att göra. Jorden är och har alltid varit ett orörligt plan, platt och icke-roterande. Platt-tektonik är ett tydligt exempel på absurditeten i klot-konceptet; plattor är raka, inte böjda.

PLATTEKTONIK

platta substantiv

En slät, platt, relativt tunn, styv kropp med jämn tjocklek.

vågrät adjektiv

1. I rät vinkel mot vertikalen. Parallellt med plan mark.
2. Platt eller plan

lodrät adjektiv

Riktningen som pekar i en vinkel på 90 grader mot en plan yta.

Ryska borrhålet på Kolahalvön är det djupaste konstgjorda hålet någonsin i jordskorpan: 12.1 km. Trots detta hävdas det ofta med säkerhet att jorden har en kärna av järn och att dess temperatur är 5000°C trots att inga direkta bevis finns.
GEOLOGISKA TVÄRSNITT VITTNAR OM EN PLAN JORD
Tvärsnitt av långa avstånd, som bilden ovan med den extrema sträckan på 3500 km är svår att hitta i sökmotorerna. Dock i vetenskapliga artiklar, geologiska facktidningar och på andra mindre vanliga ställen, som forum för oljeborrning och agenturer som tillhandahåller råa geo-data, finns korrekta skildringar av jorden.

Australiens flacka landskap med en sträcka på  2000 km utan krökning och praktiskt taget utan nivåskillnad. Nedan: Hundratals kilometer platt havbotten!

Professionella seismiska reflektioner som används i geologiska undersökningar visar att jordens yta inte kröks. Se på denna sträcka; 1300 KILOMETER utan någon som helst krökning! Med den gängse formeln för jordens krökning (8 cm per km2) skulle denna sträcka ha ett fall på 80 KM! 

Uralbergen sträcker sig över 2 500 kilometer och har i vetenskaplig genomskärning ingen krökning. Balkan i fågelperspektiv. Såhär ser horisonten ut från ovan oavsett hur högt man kommer: vågrät.

YRKESMÄN VET ATT JORDEN INTE ÄR KLOTFORMAD
Den sanna värdskartan används inom flygfart, marin navigering, byggnadsteknik, lantmäteri, landskapsarkitektur, metereologi, olje-borrning, krigs-strategi, radio/radar och många andra områden. Longituder är inte böjda, de är raka linjer från centrum av jorden eller "jordens navel", som det har kallats, - nordpolen. GPS-system och Google Earth använder mjukvara för att översätta verkliga data till jordgloben.
"Storcirkeln" är ett koncept som uppfunnits för att kunna använda sig av den verkliga världskartan för att få korrekta avstånd mellan orter, t ex vid planerandet av flygrutter.
Ismuren Antarktis som omger världshaven.
Om det verkligen fanns ett södra halvklot, skulle de nord- och sydcentrerade projektionerna av den azimutala ekvidistanta kartan vara lika exakta. Det är de inte, eftersom det bara finns en pol: Nordpolen från vilken jordytan sträcker sig ut i alla riktningar i planet mot den södra isväggen - ANTARKTIS.
VATTEN I VILA SÖKER ALLTID UTJÄMNING
Världshaven täcker 71 % av jordens yta. Vatten i vila söker alltid utjämning, därav konceptet "vågrät" som används i vattenpass (vågrät möter lodrät i en rät vinkel). Kanalslussar är ett exempel på att vattenytor aldrig kan krökas. Vid slussning av båtar måste det ske i etapper, där varje etapp har sin nivå, likt en trappa, och naturligtvis är ingen av nivåerna böjd eller rundad på något sätt, precis som havsytan som aldrig kröks.
bottom of page