top of page
nasa

NASA Not A Space Agency

NASA är INTE en rymdorganisation. Det är en propagandaorganisation gjord för att lura och kontrollera oss, samtidigt som de skrattar oss i ansiktet. Ofta med en boll eller illuminati-symboler förvirrar de våra sinnen med motsägelsefulla berättelser och filmer.
Bild: Solen går ner "från ISS" - 450 km uppe i skyn. Titta närmare så ser du en liten sol UNDER horisonten (fotograferad med en fisheye lens som fejkar en kurva); solen är inte långt borta från jorden; den är liten och nära.

 

- NASA - Not A Space Agency
ROBERT DAVID STEELE
† AUGUST 28 2021

NASA, tillsammans med Jaxa, Roscosmos och alla andra rymdorganisationer, arbetar tillsammans med makterna eller den "globala eliten" för att dölja jordens verkliga form. NASA har inte bara ockulta rötter, utan är också aktivt en del av brotten-mot-mänsklighetens maskopi som sprider andra lögner som klimatbluffen, pandemi-bluffen OCH är tillsammans med Vatikanen, Disney och CIA involverade i MK -Ultra mind control programmet.

Med beskedliga musiksnuttar och färgglada filmsekvenser säljer de sina lögner.

"En nebulosa är ett gigantiskt moln av damm och gas. I rymden." Hur skulle ett moln av damm och gas existera i rymdens påstådda  vakuum?
#termodynamikens andra lag

"I låg omloppsbana syns inte jordklotet"
- 1.10 in i videon

"Kupolen är det enda stället på rymdstationen där du kan se hela jordklotet"
  -2.40 in i videon

Denna man beskriver dinosaurier som om han sett dem själv och hävdar att det finns spår utanför NASA's center.

Vem är upp och ner?
Astronauten eller de som bor "down under"

Finns det någon som tror att detta är månen på riktigt? Ska inte månen  reflektera ljuset när den är solbelyst?

Han har rätt i att det inte finns någon anledning att "uppfinna hjulet igen" Sextanten är ett navigations-instrument använt sedan årtusenden , innan GPS-övertaget.

Ytterligare en "rymdpromenad". Men vänta, ljud i rymd-vakuumet?

NASA's high tech el-ledningar... Skulle det verkligen vara säkert att skvätta runt vatten bland denna livs-viktiga utrustning "i rymden"?

All your watching is a puppet show, the whole world's a stage. Astronauts they're actors of course and, yeah, they all get paid.

Kinesiska rymdstationen som enligt uppgift befinner sig på liknande höjd som ISS.  Här kan vi tydligt se att jordytan inte är krökt och att det vore totalt omöjligt att se hela jordklotet från kupolens fönster på ISS (SE film ovan)
- jorden är platt och filmad från en höjd på mellan 18 och 50 km, t ex från en väderballong med pajasarna infogade med filmteknik..

Ballons and CGI footage and LOTS of editing combined with actor narrators and cloud mashines to convince the viewers that space flight is real.
 

bottom of page