top of page

ISRAEL 

SIONISMEN - VÄRLDENS SKUGGREGERING

1520153_a_edited.png
33_edited.png
f3073a92afd1a36a57e8d14e799acb5b_k_edite

"Amerika är en guldkalv och vi kommer att suga ut den, hacka upp den och sälja den bit för bit tills det inte finns något annat kvar än världens största välfärdsstat som vi kommer att skapa och kontrollera... Detta är vad vi gör mot länder som vi hatar. Vi förstör dem mycket långsamt."
Benjamin Netanyahu, 1990

ISRAEL - KÄRNAN I DEN DJUPA STATEN

Den judiska makt-strukturen styr stora dela av världen genom det centrala bankväsendet, media, Hollywood, frimureriet och maffian. Judiska, kryptojudiska eller judevänliga industrialister, ”filantroper” och Vatikanen arbetar alla tillsammans för påskyndandet av införandet av en sionistisk världsregering. FN och EU är exempel på verktyg för att främja tron på de orkestrerade kriserna; krigen, överbefolkningen, naturkatastroferna och farsoterna och att de endast kan stävjas genom avfolkning och en totalitär teknokratisk "ny världsordning".

Benjamin Netanyahu är sedan länge en spindel i nätet med en tydlig hunger för utövande av judisk makt genom genom krig och störtande av regimer. I film-klippen pratar han om att få bort Saddam Hussein och att Israel "målar världen blå" genom "diplomatiska relationer" (att lägga sig i andra länders angelägenheter och blir instruerad av Chabadnik Rabbi Schneerson i att påskynda ankomsten av den judiska Messiah - Moshiach (alltså inte Jesu Kristi återkomst - judarna avskyr Jesus och Hans läror) samt återuppföra Salomos Tempel.

NETANYAHU - ANTIKRISTEN KRIGSHETSARE

"Krig är judarnas skörd, för med dem utplånar vi de kristna och får kontroll över deras guld. Vi har redan dödat 100 miljoner av dem, och slutet är ännu inte ute."
Rabbi Reichorn, överrabbin i Frankrike, 1859

STATEN ISRAEL SKAPADES AV SIONISTER

Den israeliska självständighetsförklaringen proklamerades den 14 maj 1948 av David Ben-Gurion, verkställande ledare för Sionistiska Världsorganisationen.

ZIONIST- ÄGDA LÄNDER SOM STÖDJER KRIG, ROTHSCHILD-BANKER” OCH ORKESTRERAD MASSMIGRATION

Genom judisk infiltration går numera de flesta av världens länder i sionimsens ledband. Klassiska, ofta maffialiknande metoder, för att åstadkomma underkastelse för politiker och beslutsfattare är: övertalning, mutor, hot, utpressning och våld. Vad förutom detta, skulle kunna få makthavare och hela nationer att svära ett land, annat än sitt eget, evig trohet?

SIONISM ÄR RASISM

1975 fastslogs det i FN att sionism är en form av rasism. Detta beslut hävdes 1991 efter starka påtryckningar från bland annat Benyamin Netanyahu och den judiska Frimurarlogen B'nai B'rith.

RACISM_edited.png

FAKTA

- JUDENDOMEN HATAR JESUS OCH KRISTENDOMEN.

- JUDENDOM ÄR SATANISM.

- JUDENDOM UPPMUNTRAR TILL PEDOFILI OCH MORD.

- JUDAR HAR SEDAN ÅRTUSENDEN ETT RYKTE OM ATT VARA GIRIGA BEDRAGARE, BARNAMÖRDARE SAMT HA SAMRÖRE MED DJÄVULEN.

- JUDARNA HAR UNDER HISTORIEN UTVISATS FRÅN NÄSTAN SAMTLIGA EUROPEISKA LÄNDER VID SAMMANLAGT TUSENTALS OLIKA TILLFÄLLEN.


- ”JUDARNA” ÄR INTE DE RIKTIGA ISRAELITERNA, UTAN STAMMAR FRÅN KHAZARIEN (NUVARANDE UKRAINA).


 

"Talmud säger att grundaren av kristendomen
är dömd att koka i avföring".

”The Babylonian Talmud -
the heart and soul of the Jewish people”

chabad.org

JUDISK PATOLOGISK PROJEKTION

JUDISK PATOLOGISK PROJEKTION

bottom of page