top of page

BIG PHARMAVarför blev Bob Geldof’s beskrivning av skol-skjutningen i I don’t like Mondays en sån enorm hit över hela världen? Var det av en slump eller fanns krafter med en agenda bakom?

Är fängslade ”förbrytare” verkligen i fängelse eller intervjuas, filmas och fotas de i fängelseliknande-miljö, för att sedan leva på okänd ort?

 

Vad är det som döljs i Nordpolen och varför är dagens politiker skådespelare?
 

Om Jeffrey Epstein inte tog sitt liv utan fotona från hans påstådda livlösa kropp, som faktiskt visar upp en annan man med liknande drag, var är Jeffrey Epstein? Befinner sig Ghislane Maxwell då i fängelse eller är hon egentligen med Jeffrey Epstein på okänd ort? Var någonstans?

Många vet vid detta lag - endast i Brasilien visste år 2020 redan 11 miljoner och i USA vet närmare 2/3 av millenie-generationen att jorden inte är ett klot - att jorden är platt, att Antarktis inte är en kontinent på undersidan av jordklotet, utan en mur av is som omgärdar världshaven.
Är det så att det finns ett sätt att ta sig bortom muren till andra landmassor, till en annan värld? Eller är det kanske så att det finns annat land här på jorden? Kanske vid Nordpolen? Är det där eliten gömmer sig när de vill leva i enskildhet? Går de bokstavligen under jorden? Lever de under jorden?
De som följt utvecklingen de senaste åren känner väl till att det finns ett system av underjordiska gången med höghastighetståg mellan knutpunkter i världen. Vilka platser går de mellan? Går några till Ukraina?

 

bottom of page