top of page
Stars_edited_edited.png

НЕБЕСНА СВЕТЛИНА

Ska%25CC%2588rmavbild%25202020-12-27%252
Fästpunkt 1

Solen och månen är i verkligheten - precis som det ser ut - lika stora. Solen är inte ett eldklot 150 000 km bort, utan en lokal himlakropp som kretsar i en cirkel över jordplanet.

GT_edited.png
DEC_edited_edited.png

Solen cirklar över jordens yta i en ellips som rör sig från kräftans vändkrets, där den vänder, till stenbockens vändkrets. Vid sommarsolståndet står solen högst i norr, nära nordpolen och vid vintersolståndet står den högst nära den södra delen av planet, som är Antarktis, eller muren som omger världens hav.

 

Solen går inte ner utan förflyttar sig över jordplanet tills vi inte kan se den längre pga ögats begränsningar och perspektiv.
Månen, som också är nära, är inte solid och reflekterar inte solens ljus utan lyser själv och rör sig på samma sätt som solen. I videon nedan syns tydligt att månen inte är 384 400 km från jorden; molnen är bakom/ovanför månen.

Stjärnorna är inte andra solar miljoner eller miljarder mil bort, utan nära och elektro-magnetiska. Polstjärnan, som är en sk fixstjärna, rör sig aldrig medan de andra stjärnorna roterar i himlavalvet med Polaris som nav. Det finns inga planeter, det vi kallat planeter är vad forna civilisationer benämnde som vandrande stjärnor.Yttre rymden existerar inte, med stor sannolikhet finns dock kontinenter bortom Antarktis.

Stars_edited_edited.png

"

Jesus and Peter

Погледни нагоре и виж Словото Му сред звездите, където Той е поставил твоето Име заедно със Своето. Погледни нагоре и открий своята сигурна съдба, която светът ще скрие, но Бог иска да видиш.

Исус в използването на термини, ACIM.

Исус е пътят, истината и животът.

bottom of page