top of page

VIERDE REICH

christogenea_mk_radio_edited.png

"Ni kommer att få se. Min Ande kommer resa sig ur graven.
En dag kommer folk att se att jag hade rätt."

Adolf Hitler

Adolf Hitler var inte, som vi fått lära oss, världens genom tiderna mest onda och mordiska man. Han var tvärtom en empatisk och omtänksam människa som värnade om sina landsmän och sitt hemland. Vi vet att historien skrivs av de som "vinner" krigen och följaktligen är det en mycket ensidig berättelse om vem Hitler var, hur andra världskriget började och vad koncentrationslägren fyllde för funktion.
Många har
börjat ifrågasätta rådande konsensus kring inkonsekventa berättelser om gaskamrar och att 6 miljoner judar mördats brutalt, utan vidare för att Hitler och hans likar var mordlystna rasister. Vad de som vågat söka har funnit är att allt de trodde var sant angående "förintelsen" är helt felaktigt. För det första vittnar allt om att Hitler själv var så långt ifrån en blodtörstig sadist man kan komma; han var kristen, vegetarian och visade medkänsla och respekt för medmänniskor, barn, djur och natur. Det
han däremot inte såg med blida ögon var judarnas ocker, bolschevism och frimureri med omstörtande verksamhet i Tyskland och övriga Europa.

Hitler_walking_with_girl_edited.png

Hitler ville inte ha krig och uttyckte sin besvikelse mot Churchill, krigshungriga Judar och frimurare, rustnings-industrialister och krigsprofitörer i sitt tal i tyska riksdagen 19 juli 1940.

Winston Churchill, zionist och frimurare med frimuraren Franklin D. Roosevelt och kommunisten Joseph Stalin, ledde de allierade.

2023-10-31 23.11_edited.png
bottom of page