WALLENBERG

Familjen Wallenberg är aktiva inom svenskt näringsliv och politik sedan århundraden. Genom sina olika företag och stiftelser äger och kontrollerar de stora delar av Sverige och världen.
Det brukar heta att Blackrock och Vanguard äger världen. För att se Wallenbergsfären i rätt perspektiv så äger de t ex mer aktier i Nasdaq än Blackrock och Vangurd tillsammans.


 

Förutom storägande i företagen ovan styr Wallenberg riktningen för forskning och vetenskap genom sina stiftelser. De äger covid-bevis-appen och digitala brevlådan KIVRA och är genom SEB en av de största ägarna i Pfizer och investerare i vaccintillverkarna Johnson&Johnson, Moderna, Google, META (Facebook), Microsoft, Apple, Amazon, Tesla, Walt Disney, Mc Donalds, Coca-Cola, Amazon, läkemedelsföretagen Merck, Bristol-Myers, Eli-Lilly, Quest Diagnostics som tillverkar Covid-tester samt flera företag inom gen-terapi/bio science och lobby-företag inom "Global Health".

Multinationella företag med tvivelaktiga rykten men med ett gemensamt: globalism och upprätthållande av
pandemi-lögnen. Jämför med WEF lista över partners (in crime).


 

Wallenbergs är flitigt representerade i marschen för världsdiktatur och har tillsammans med Henry Kissinger stående inbjudan till Bilderberg-konferenserna och syns ofta på World Economic Forums sammankomster.