top of page

CORONA-LÖGNEN I SVERIGE

SVENSKA MYNDIGHETER LJÖG; DET FINNS INGET VIRUS - VACCINET ÄR INTE ALLS "SÄKERT OCH EFFEKTIVT" UTAN ORSAKEN TILL IMMUNKOLLAPS, STERILITET OCH DÖDFALL.
STATENS VACCINERINGS-PÅTRYCKNINGAR FORTSÄTTER trots att Pfizers egna rapport visat 1 223 dödsfall i den inledande studien av Comirnaty.  Och att det, av de 42 000 inkomna rapporterna, fanns drygt 11 000 som inte återhämtat sig efter skadeverkningar från vaccinet.
Karolinska Institutet förser svenska folket med lögner och vilseledande information. Institutionen tagit emot många donationer från Bill & Melinda Gates Foundation och belönat Bill Gates med en doktorshatt. Enligt de flesta "experter" och ledande aktörer inom "global hälsa" och BIG PHARMA verkar en ny "hälso-kris" stå för dörren (i enlighet  med agendan för en ny världsordning med avfolkning och digital kontroll).

FAKTA:
Det finns inget virus.
Covid-19 är biverkningarna
från vaccinet
. 
"post- eller långtids-covid"
betyder vaccinaskada.
Spädbarn vars mamma efter påtryckningar
lät vaccinera sig innan förlossningen

 
Globalist-etablissemanget verkar överens om att det ska komma en pandemi till när som helst, som att den redan är planerad.. Läs mer om "pandemi-beredskap" här.

 

BLUFFEN

Pandemi-skrämseln i Sverige lyckades dåligt i början och krafttag behövdes; en välkänd och älskad person skulle få fart på svenskarnas rädsla för allvarlig sjukdom och död.
När sedan vaccinet kom behövdes ännu mer övertalning efter skandalen med Pandemrix på 90-talet då flera hundra fick narkolepsi, så fler kändisar fick komma till undsättning med uppmaningen "Kavla upp!".
 
"Vi känner varandra väl"
Gry Forsell stammar och skrattar nervöst när hon två gånger säger att hon och Adam Alsing "känner varann väl" trots att han sägs ha gått bort i Corona.
Adam Alsings gravsättning enligt 'svenska gravar'  skedde mer en ett år efter den påstådda bortgången.

Läs mer om påverkans-operationer här.


 
PANDEMIN ÄR FABRICERAD - dödsfallen började först efter att folk med vanlig influensa började läggas in med respirator och medicinering med dödsfall som biverkning.
 
Mönstret känns igen över hela världen: Den årliga influensan uteblev eftersom sjukvårdspersonal blev instruerad att anmäla ALLT som Covid-19.

När sedan testandet var igång, uppmuntrat av samhället och sjukvård, började fallen öka, för att när vaccinet kom, skjuta i höjden.


 
*kroppens eget sätt att rensa ut ackumulerade gifter. Läs mer om affärsmodellen BIG PHARMA här.
"Jag tycker väldigt mycket om Adam"
Markoolio, också nära kollega till Adam Alsing, använder även han presens när han beskriver sina känslor kring Adam.
Kändisar och politiker över hela världen som har skyltat med sina vaccineringar fick inget stick eller blev injicerade med en harmlös saltlösning. De som fick det riktiga vaccinet spelade, som många andra, roulette med sina liv.
I denna videon visar amerikanska kändisar upp sig när de blir vaccinerade. Flera av dem avled kort därefter.
"Covid-19 var som influensa, fast lite annorlunda"
Antal laboratorieverifierade influensafall 2017-2022.
Bill Gates berättar att det varit så låg dödlighet och så få diagnoser så Covid-19 mer är som influensa, "fast lite annorlunda". Läkemedelsverkets egna influensarapport: säsongen 2020-2021 var det 29 influensafall i hela Sverige, då sjukvården runt om i världen uppmanats att diagnosticera allt som Covid-19. Efter att vaccineringen påbörjats 2021 verkar man återgått till att rapportera influensafall; "Covid-19"-fallen utgörs nu av de vaccinskadade.

 
bottom of page