top of page

SANNINGAR

EVOLUTIONEN ÄR EN TEORI

Cartoons don't make teories true

Människan kommer inte från aporna, dinosaurier och urtidsdjur har aldrig existerat; alla djur och människan är egna arter och inte något mellanting på väg att utvecklas till något annat. "Modern vetenskap" och (o)vetenskapligt konsensus har fastställts vid institutioner som The Solvey Conferences.

Fästpunkt 1

Albert Einstein, Auguste Picard  - beskrev jorden som platt innan han drogs med i bluffen om jordklotet, Werner Heisenberg, Max Planck (teoretisk fysiker), Niels Bohr, Marie Curie svensken Svante Arrhenius. Andra svenskar med stort inflytande inom "modern vetenskap" - och lögnen om jordklotet - är Carl von Linné and Anders Celsius, båda med stark anknytning till Jesuiternas Uppsala.
 

BIBELN ÄR INTE OFELBAR

Min Gud, min Gud, varför har du övergivit mig? - Jesus som stod i direkt kontakt med Gud och visste bättre an alla att Gud inte överger, kan rimligen inte uttalat dessa ord. Detta är endast ett exempel på "felaktig information" som smugit sig in i Bibeln och därmed hela kyrkoväsendet. En del av det som nedtecknades var missuppfattningar och förvanskningar. Annat har medvetet uteslutits, ändrats eller getts annan innebörd än den ursprungliga.

Jesus är med oss fortfarande och har i
denna bok på ett enkelt och rakt sätt berättat sin version av vad som egentligen hände, från böjan till slut. En Kurs I Mirakler (Urtexten!) innehåller även den många korrigeringar och Jesus' egna förklaringar av missuppfattningarna kring Hans budskap, varav den främsta är att Han dog för våra synder. Jesus blev mördad av det romerska imperiet, samma imperium - Romersk-katolska kyrkan/Jesuiterna - som idag har infiltrerat hela världen med sina antikristna doktriner och ekumeniska/synkretiska världsreligion.

Kärlek och förlåtelse är vägen till Frälsning, inte kyrkoritualer; latinska mässor (använd i de flesta kyrkor), Eukaristi (offer-rit inom Katolska kyrkan), att bekänna synd och dyrkande av ikon-bilder, gamla
dödskallar och benknotor. Nycklarna till Himmelriket ligger inte hos någon påve eller präst, utan i våra händer genom att använda vår Guda-givna fria vilja till att välja kärlek istället för rädsla, den Helige Ande istället för egot och Himlen istället för helvetet.

Jesus gjorde detta fullt ut och vill visa att vi också kan göra det.
En Kurs i Mirakler är kartan vi behöver för att hitta vägen hem igen.

GRAVITATION EXISTERAR INTE

Gravitation är en teori. Densitet, flytförmåga och tyngd är de mät- och testbara faktorerna som avgör. När ett föremål faller till marken är det för att föremålet är tyngre än luften som omger det, inte för att det sugs nedåt av en mystisk kraft.

VIRUS EXISTERAR INTE

Det som etablissemanget kallas 'virus' är våra kroppars egen skyddsmekanism som utlöses vid attack utifrån. Det är en reaktion på toxiner, och inte orsaken till smittsamma sjukdomar utan lösningen, skapade inuti kroppen. Läs mer här.

th-1437943766_edited.jpg

DINOSAURIERNA ÄR PÅHITTADE

Dinosaurier har inte vandrat på denna jord, hur många animerade stor-filmer som än görs. Däremot djur som enhörningar och drakar och till och med varelser som sjöjungfrur, som finns avbildade inom konst och litteratur, har med stor sannolikhet funnits.
Mycket tyder på att åtminstone enhörningarna utrotades på grund av dess förmågor och de eftertraktade hornen.

Plate 2!_edited_edited.jpg
IHS

Svenska botanikern Carl von Linné skrev: Enhörningar av den äldre generationen har en hästs kropp, ett "vilddjurs" fötter och ett långt, rakt spiralformat horn. Narvalen har ett liknande horn, men övriga delar av kroppen är helt annorlunda.

I Bibelns original-översättningar förekommer enhörningar på hela
sex ställen.
Många hävdar att man tagit fel och istället menar antingen vildoxen - vilket inte kan stämma, då vildoxen finns med även den i Bibeln - eller narvalen, vilket inte hellre verkar stämma eftersom Linné i texten ovan nämner både enhörningen och narvalen som separata arter.
Drottning Kristina skänkte jesuiten Athanasius Kircher ett horn från en enhörning och "Danska Tronen" är tillverkad av enhörnings-horn.

Från de berömda Cosmas Plates

In plain sight.

Inspired by true stories

TinTin böckerna som är fyllda med ockult symbolik och sann historia är skrivna av Frimuraren Hergé.
Professorn i serien är baserad på
Auguste Picard.

Det finns i Indien vissa vilda åsnor som är stora som hästar och större. De har ett horn i pannan som är ungefär arton tum långt. Grekiske läkaren Ctesias, år 416 f.Kr.

Plinius den äldre beskriver 100 e.Kr. Ett oerhört vilddjur som kallas Monoceros (en-hornad) med
ett djupt råmande ljud och ett två alnar långt svart horn skjuter ut från mitten av pannan. Det här djuret, säger de, kan inte tas levande.


Aristoteles nämnde ofta enhörningen: Jag har funnit att vilda åsnor så stora som hästar finns i Indien. Den har ett horn i pannan, ungefär en och en halv aln lång.

Julius Caesar sa att enhörningar kunde finnas i Hercynian Forest.

 

Över stora delar av världen finns enhörningen representerad i konst, heraldik,flaggor, liksom i adliga släktnamn bland annat i Sverige och Tyskland och Storbritanniens statsvapen har en enhörning. och enhörningen har till och med sin egen stjärnbild.

Pontus Unicorn
 

Italienska påve- och adels-släkten Farnese, som tillsammans med bland annat spansk-italienska Borghia och italienska Medici från den (Svarta Noblessen), stod bakom bildandet av jesuiterna.

480px-The_Pentagon,_cropped_squa_edited.

Ett av familjen Farneses
släkt-vapen

 

Giuglia Farneses porträtt av
Sanzio Raffaelo; Lady with Unicorn

 

 Farnese pentagon i Italien
 

Pentagon i Roms lydstat USA.
 

JÄTTAR HAR EXISTERAT

Jättar finns avbildade och är omskrivna i legender, sagor och sci-fi. Men som med övriga "mytologiska väsen" ligger det även sanning bakom beskrivandet av jättarna.
Ben-rester har hittats på flera platser och bland annat
Smithsonian Institute verkar ha varit delaktiga i att förstöra fynden.

Jesuiten Athansius Kircher beskrev jättar
 

PATAGONIAN GIANTS_edited.jpg
giants
main-qimg-a5a5b2e326747b0355b9ccc18bdba0
b82d4f608f87d212e4b4f7c66c9faf62-7973920
0e02d859143cb745f5e159ca343e9448-3679613

DET FINNS REPTILER BLAND OSS

Screenshot from the UK Royal Website

Website removed shortly thereafter

Det finns männsiko-liknande varelser på jorden som är varelser av ett annat slag, närmare reptil-släktet med möjlighet att ikläda sig mänsklig skrud.. De återfinns på alla möjliga ställen, men den mest framträdande platsen är toppskiktet av den så kallade eliten.

Skärm-dumparna visar vad nämndes på Engelska Kungahuset skrev på sin websida efter en händelse då Drottning Elisabeth sågs skifta form inför tusentals åskådare.

Detta har naturligtvis senare dementerats och "fakta-kollats" otaliga gånger, men de som var med vet vad de såg oavsett vad de elit-ägda nyhets- medierna än säger.

301: ADDRESS PERMANENTLY MOVED REDIRECTED TO: www.royal.uk/
 

Sex Pistols 1977

Queen seen by her subjects in a different

form


The Queen has ruled for longer than any other Monarch in British history, becoming a much loved and respected figure across the globe. Her extraordinary reign has seen her travel more widely than any other monarch, undertaking many historic overseas visits. Known for her sense of duty and her devotion to a life of service, she has been an important figurehead for the UK and the Commonwealth during times of enormous social change.


Earlier this week the Queen was seen by thousands of people in a form they are not acquainted with. We seek to reassure the public that the Queen is still their Queen, and remains the respected and loved figure they have always known. While she may not be human, she is a devoted leader and Monarch and shebelieves her subjects will grow to accept her and her family for what they are.


"I pay tribute to the commitment, selfless devotion and generosity of spirit shown by my millions of human subjects and I fully expect them to digest this news in a mature and humble fashion. Nothing has changed. Together we march on."

Texten  från Brittiska hovets websida 5 juli 2016
 

Vladimir Putin has told senior staff  that Queen Elizabeth II is not human but is a ‘reptilian that shapeshifts between human and reptile form’ .


HITLER FLYDDE TILL ARGENTINA

Adolf Hitler tog inte sitt liv i bunkern i Berlin 1945, utan flydde i en ubåt till Argentina och levde där i undanskymdhet i flera decennier på en gård liknande den han haft hemma i Alperna.

OLJA ÄR INTE ETT FOSSILT BRÄNSLE

Vi har blivit lurade att tro att olja är dyrbart och sällsynt, på väg att försvinna från jorden, när det i själva verket finns i överflöd och hela tiden återbildas.

bottom of page