top of page

FEJK-TERROR

SKRÄMSEL

BLUFF-KRIG

FALSE FLAGS

ISCENSATTA KRISER

PSYKOLOGISKA OPERATIONER

TERROR - attentat planeras i förväg och utförs av statsmakterna i samarbete med GLOBALIST-ELITEN med hjälp av inhyrda skådespelare och fake-offer, för att sprida skräck och skrämma folk till lydnad. Gärningsmännen som utpekas är ofta del av plotten (eller övningen), på något sätt styrda eller påhittade.

Vissa av attentaten utförs i verkligheten och har krävt många blodsoffer, såsom 9/11 och Estonia-katastrofen. Att dessa event är planerade i förväg är dokumenterat i många riktiga expert-utredningar - som förstås mörkats - och även indirekt bekräftade genom avslöjande uttalanden av makthavare.

VÄRDEFULL INFORMATION

Nästan alla terror-attentat har föregåtts av terror-övningar  dagen innan eller till och med  samma dag. Skrämseln pupmas ut genom nyheter och sociala medier, så att folket ska välja sida mot "terroristerna". De iscensatta attackerna marknadsförs senare med en slogan för att få folket med på att sprida storyn.

George W Bush snubblar på orden när han hör sig själv säga att byggnaderna var preparerade med sprängmedel, han som tidigare försäkrat folk om att det inte förekommit några explosioner under den så kallade 9/11 - attacken. Här anklagar han terrorister för att ha installerat sprängmedel på ett sätt som förhindrade människor högre upp i byggnaderna att ta sig ut levande.

Carl Bildt, vet redan timmarna efter Estonia förlist att han känner folk ombord. På frågan om det fanns släktingar till honom svarar han först blankt 'nej', men ändrar sig sedan och säger han att han inte vet för att han inte har någon passagerar-lista.

ms_estonia_0117_edited.jpg

PARIS-ATTENTATET VAR EN ÖVNING.

Två män i sorg eller hantlangare åt agendan för en ny fascistisk världsordning?

John McCain säger att någon berättat för honom vad övningaren i Paris kostat ($10,000).

Journalisten Ole Dammegård: ”En läkare med 30 års erfarenhet har sagt till mig personligen att de sönderslitna kropparna på Drottninggatan INTE var autentiska. Det skulle ha varit en enorm mängd blod på platsen.”

paris_edited_edited.jpg

(Rubrik från svenska morgontidningen GöteborgsPosten)

33 är ett tal som återkommer ofta i många olika sammanhang  kanske som en liten hälsning från Frimurarna, som styr och ställer runt om i världen. Hur kan vi veta vad som egentligen hänt när all media och nyhetsrapportering styrs av samma krafter? Branden på Backaplan inträffade natten mellan torsdagen den 29 och fredagen den 30 oktober 1998 och 63 personer omkom och 214 skadades. I sammanhanget kan nämnas att helgen 28-31 oktober är en av illuminatis största offerhögtider.

MER TERROR OCH SKRÄMSEL-OPERATIONER

En skrämselhistoria: Den svenske serie-mördaren Sture Bergwall, som aldrig mördat någon.

Dansken Mads som ville utforska rymden - "bygga en raket och filma klotet". Hade det varit varit otänkbart att låta det ske, så han fick stoppas genom att dömas för mordet på Kim Wall, porträtterat i media världen över som det mest bestialiska i modern tid.

Mer här.

b001215h-3883319102_edited.jpg

Bilderbergarna Olof Palme och Anna Lind ska båda två ha blivit mördade av "ensamma galningar". Madeleine Albright var både kollega, vän och en förebild för Anna Lindh.

Den första (falska) skolskjutningen 1979. Kamerateamen är redan på plats för att filma löpande poliser och barnen som evakueras. Skrattande polis på slutet. Denna psy-op såldes - innan sociala media fanns - genom Bob Geldof och hans låt Tell me why I don't ike Mondays.

ANDERS
BEHRING BREIVIK

"Boris Johnson sa att en attack mot ett daghem i Ukraina var en false flag operation av NATO för att fabrisera en anledning att invadera" (Ryssland).

Kriget i Ukraina är iscensatt och NATO har inget intresse av fred, utan eldar på med false flag operations medan de projicerar och anklagar Ryssland för det de själva gör.

190419195745-volodymyr-zelensky-ukraine-

Både Zelensky och Canadas premiärminister Trudeau är skådespelare och del av den satanistiska globala eliten.

bottom of page