top of page

KUNGAFAMILJEN

För vår strid är inte mot kött och blod utan mot furstendömen, mot makterna, mot mörkrets världshärskare i denna världen,
mot ondskans andemakter i himlarna. Efesierbrevet 6:12

Serafijnorde;ster_edited.png
th-1539228358_edited_edited_edited.png

SERAFIMERORDEN - "THE FIERY SERPENT"

thespacehoax_279488131_1334393400391600_

Kronprinsessan har deltagit i World Economic Forums Young Global Leaders och är utbildad vid katolskt universitet samt Jesuiternas Yale.

 

Trots att Prins Daniel var hedergäst i Davos 2020 är alla spår av hans medverkan bortplockad inte bara från Slottets och WEF's websidor, utan även hela  internet (bortsett från alternativa sidor). Folk över hela världen och även i Sverige har fått upp ögonen för vad WEF egentligen står för; globalisternas fascist-tyranni förpackad i falsk omsorg över jorden och de fattiga.

 

"Kungafamiljen, det är som att skoja med maffian"
Svenska folket inser inte vilken makt kungafamiljen har säger fotokonstnären.

Kungens bästa vän Noppe Lewenhaupt.
Innehavare av exklusiva, hemliga klubben Noppes bar, där all personal har tystnadsplikt, hittades i vattnet utanför Hundudden i Stockholm. Trots att han enligt andra nära vänner verkade må toppen utesluter polisen brott och  som det senare brukar i dessa sammanhang "dök det upp ett avskedsbrev."

Drottning Kristina banade väg för jesuiterna i Sverige

drottning kristina

Drottning Kristina abdikerade efter de insmugglade Jesuiternas löfte om ett liv som hjältinna i Rom, mot att hon återgäldade Jesuiternas bibliotek som beslagtagits i Prag av svenska protestanter under 30-åriga kriget. Kristina hyllades som gudinnan Isis/Minerva av Jesuiterna med Athanasius Kircher i spetsen för att senare, efter sin begravning under pompa och ståt, begravas i Vatikanen tillsammans med påvar och helgon. 
 

Latium_edited_edited.jpg

Drottning Kristina som romerska gudinnan Minerva

Jesuiten Athanasius Kircher. SPQR, Harpocrates -
de hemliga sällskapens gud, enhörningar och platt jord läs mer
här och här.

Renee Descartes, utbidad  vid Jesuiternas La Fleche i Frankrike, hade insikt om mycket som han diskuterade med Kristina. Han ifrågasatte  både katolsk "realpresens" ("Bröd & vin är verkligen Jesu kött och blod") och "den nya" heliocentriska världsbilden och dog i Sverige endast 54 år gammal för att han (enligt Wikipedia) "inte klarade klimatet".
Läs en mer trolig förklaring
här.

bottom of page