top of page

METEOROLOGI

Professionella meterologiska kartor är av projektions-typen "Azimuthal Equidistant" dvs den klassiska "flat earth"-kartan med de raka longituderna synliga.

2019 

Afrika

Röda Havet

7ad0b31b-b665-4ecc-ae61-5725bbf24bc6_edi

 1970 

Afrika

Röda Havet

Afrika

Röda Havet

Afrika

Röda Havet

Afrika

Röda Havet


Genom att noga jämföra dessa kartor och riktiga fotografier med globen överst, kan slutsatsen dras att Afrika inte "kurvar" sig runt ett påstått klot, utan sträcker ut sig på samma plan som alla jordens länder - hav, sjöar och stora vattendrag,  som här Röda Havet, böjer sig till exempel inte, som NASA och övrig (populär-) vetenskap vill göra gällande genom manipulerade bilder och filmsekvenser. Vattenytor är ALLTID vågräta och horisontella. och eftersom jordytan består av 71% vatten (och stora delar av landmassorna är platta, flacka slätter, stäpper, tundra, savanner och gräsmarker) KAN jorden INTE vara ett klot!

 

Vi ser detta på proffesionella kartor som används inom flyg, kortvågs-radio, navigering och meteorologi. Internet har under de senaste åren rensats på denna typ av kartor och makterna bakom intensifierat propagandan mot sannings-sökande genom att systematiskt ta ner eller skugg-banna innehåll från de stora plattformarna som ifrågasätter medströms-narrativet.

 

UNIVERSITY COLOGNE FLAT EARTH MAP

bottom of page