top of page
th-3928464562_edited.jpg

KONSPIRATIONER

Konspirationsfakta vs konspirationsteorier

I detta diagram som används av till exempel svenska MSB - myndigheten för samhällsskydd och beredskap - framställs sanningssökare och fria tänkare som extremister och mentalt instabila och konspirationerna som farliga för dig själv och andra och att du bör söka hjälp om du tror de är sanna:

De allra flesta av de två övre fältens konspirationer är inte teorier, de är fakta. En del uppenbart löjliga teorier har tagits med, såsom att Greta Thunberg är en tids-resenär, eteriska oljor botar allt och att Finland inte finns (!) med syfte att misskreditera de sanna konspirationerna.

Se till vänster i det gula fältet  "God is real" - att tro på Gud anses farligt för dig själv och andra.


 

FÖRHUD FRÅN BEBISAR

JORDEN ÄR PLATT

PIZZAGATE, PEDOFILI, SATANISTISKA RITUALER & ADRENOKROM

OBAMA

Robert David Steele † August 29, 2021

Cathy

"the Catholic Vatican's Intelligence arm of Jesuits were working closely wilh U.S. Intelligence to usher in the New World Order,".

"Child trafficking is run as a single integrated WORLD operation. This operation is coordinated by the CIA".

Cathy O'Brian berättar hur hon såldes hon av sin egen far till CIA som sex-slav och ger vidare en utförlig förklaring hur Vatikanen och Jesuiterna med hjälp av CIA och NASA utsätter barn för mind control genom det som brukar kallas satanistiskt rituellt utnyttjande/SRA och hur musik-industrin var en fasad för satans-dyrkan, pedofili och droghandel.

Hon avslöjar motivet bakom allt är önskan att kontrollera hela världen och införandet av Den nya Världsordningen - NWO.

Hennes bok: Trans Formation of America


 

Clintons_edited_edited.png
mk ultra monarch project _edited.png

Högt uppsatta pedofiler, ofta medlemmar i elit-organisationer som CFR och Trilaterala komissionen

WaltDisney2www-887394539_edited.jpg

NASA + DISNEY + FREEMASONS

ABBIE

Abbie Richards står som kreatör av The Conspiracy Chart som i uppdaterade versioner saknar vissa av konspirationerna ovan. På den numera interaktiva versionen finns hänvisningar till källor som globalist-styrda BBC, Bill Gates-sponsrade The Guardian och andra medströms-media såsom The New York Times och The Rolling Stone samt "fact checkers", alla med samma agenda.

bottom of page