top of page
chemical sky

KLIMAT-BLUFFEN

ROSA KOIRE ✝ 31 MAJ 2021

NET ZERO-målet är rent vansinne och helt emot naturen; koldioxid, sötvatten och solljus byggnadsstenarna för växtliv på jorden. Den styrande globalist-eliten är i full fart att minimera vår tillgång till sol och koldioxid med argumentet "global uppvärmning" och vatten är mål 6 i agenda 2030, där  kontrollåtgärder kan komma att implementeras med olika ursäkter som att vatten är en bristvara eller att vattenkvaliteten behöver säkerställas. Jorden har inte värmts upp på grund av människans aktiviteter, inte din bensindrivna bil, inte dina flygresor, inte kossornas fisar - allt detta är lögn, uppdiktat för att skrämma dig till lydnad och ändrade konsumtionsvanor. 'Klimat' och 'miljö' är två helt skilda koncept. Att värna om miljön genom att ta hand om sin omgivning, inte skräpa ner, handla närodlad mat - eller ännu hellre odla sin mat själv- samt köpa saker som är tillverkade för att hålla länge utan att gå sönder, är en sak. Att på grund av "klimatkrisen" däremot helt sluta flyga utomlands, känna sig tvungen att köpa dyr elbil, installera solpaneler osv är totalt onödigt då det inte finns någon vetenskaplig anledning till någon av dessa åtgärder. Olja är inte ett fossilt bränsle, det finns i överflöd och återbildas ständigt. Förbränning av bensin och olja har inte påverkat jordens temperatur som  inte stigit, ligger kvar på helt normala nivåer. Vindkraftverk, solpaneler och litiumbatterierna som krävs i elbilarna är oerhört svåra att återvinna och kräver extremt mycket energi att framställa. El i sig är inte en bristvara, utan finns i överflöd runt omkring oss i etern. Vetskapen om detta försvann för ett hundratals år sedan, då industrialisterna ville sälja olja istället.
THRIVING ICE BEARS

EARTH ATMOSPHERE CO2 = 0.04%

lg.jpg
Svenska ANDERS WIJKMAN är, liksom Johan, involverade i Club of Rome
SVENSKA JACOB TROLLBÄCK SKAPADE GLOBALA MÅLENS GRAFISKA PROFIL.
SVENSKA BONNIER-GRUPPEN MED SINA 175 MEDIA-FÖRETAG SPRIDER KLIMAT-SKRÄMSEL FÖR BARN
Don't just spray'em Barium [ber-ee'em]
 
 Som vanligt visas sanningen i popkulturen; jordbävningsmaskin och chemtrails. Till och med FN's miljögrupp visar chemtrails i sin solar radiation report.

Djävulen finns i detaljerna; I ett omslag till Economist från 2013, med namnet EN RUFFIG GUIDE TILL HELVETET, är det som är ansvarig för den apparat som orsakar klimatförändringar.
bottom of page